Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Waterdichte opbergbox

Voor allerlei spullen in en om het huis of op de camping heeft ProPetto de ideale waterdichte opbergbox voor u! Een opbergbox die waterdicht is kan iedereen wel gebruiken, want zo zijn uw spullen netjes en droog opgeborgen, maar heeft u ze toch bij de hand!

 

ProPetto heeft een breed assortiment van kisten en kasten die u voor allerlei opbergklussen kan gebruiken. Onze pronkstukken zijn de stalen modellen, omdat ze super elegant en modern zijn; een echt sieraad op uw terras of in uw tuin. Deze waterdichte opbergbox heeft een aluminium deksel met een solide cilinderslot en een handige draaigreep, ook zitten er gasveren in zodat hij niet zomaar dicht kan vallen. Ze zijn in verschillende, moderne kleuren te verkrijgen, zodat ze vooral ook goed bij het andere tuinmeubilair passen. Ook hebben ze een geïntegreerd ventilatiesysteem om alle spullen mooi en droog te houden.

 

U heeft de keuze uit een hoge kast wat een waterdichte opbergbox is, of een lage kist die ook regenwaterdicht is. De kasten hebben twee deuren of een handig 2-delig rolluik, zodat het in en uit laden van spullen nog gemakkelijker gaat. De lage kist is een opbergbox die ook waterdicht is en ideaal te gebruiken voor het opbergen van loungekussens, klein tuingereedschap of het buitenspeelgoed van de kinderen.

 

De houten boxen zijn er ook in hoge en lage modellen en gemaakt van Scandinavisch vurenhout dat onderhoudsvrij is, maar u kan hem altijd nog in een leuke kleur beitsen. In deze boxen zitten ook ventilatieroosters en optioneel gasveren, zodat de deksel niet ineens dicht kan klappen.

 

Kortom: Wanneer u een mooie opbergbox zoekt die waterdicht is, moet u bij ProPetto zijn!