Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Tuinkussen opbergbox

Tegenwoordig heeft iedereen een mooie tuinset of loungehoek, maar je zoekt voor elk tuinkussen een perfecte opbergbox, zodat ze één voor één droog en netjes zijn opgeborgen! ProPetto heeft hier diversen modellen voor, zowel in een strakke stalen uitvoering als ook in een natuurlijke houten uitvoering.

 

De design opbergboxen zijn gemaakt van staal en hebben een aluminium deksel, deze zijn verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. Ook zitten er gasveren in de deksel zodat hij makkelijk te openen en sluiten is en nooit zomaar dicht kan vallen. Buiten dat je in deze opbergbox tuinkussens zou doen, kan u er ook allerlei andere spullen in opbergen zoals: klein tuingereedschap, een tuinslang, sportartikelen of het buitenspeelgoed van uw kinderen.

 

U kan de HighBoard, de LoungeBox en de kleinere HobbyBox ook als extra tafel gebruiken voor als u een barbecue of tuinfeestje geeft. De HighBoard is door de handige deuren ook eventueel een mooie aanvulling op uw outdoor-keuken, omdat alles weersbestendig en ordelijk is opgeborgen, want de handige plankenset en andere accessoires (optioneel), zorgen dat deze buitenkast nog meer opbergruimte heeft voor u!

 

De houten opbergboxen voor tuinkussens, zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout dat onderhoudsvrij is, maar ook heel gemakkelijk in elke gewenste kleur te beitsen. Ook hier zitten gasveren in de deksel en deze is ook extra verstevigd zodat u hem zelfs als extra bank kan gebruiken. De deksel loopt wat schuin af zodat er nooit water op blijft staan en er zitten ook ventilatieroosters in, zodat een tuinkussen in deze opbergbox optimaal blijft, zonder weerplekken.

 

Kortom: ProPetto heeft de mooiste opbergboxen voor tuinkussens en nog veel meer!