Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Tuinkussen kist

U zoekt een elegante kist om uw mooie tuinkussens van de loungeset, droog en netjes in op te bergen. Voor zeer moderne en onderhoudsvrije kisten en kasten bent u bij ProPetto aan het juiste adres!

 

Ons assortiment bestaat uit strakke stalen modellen, voor wie van mooi design houdt en we hebben ook houten modellen, voor wie van een meer natuurlijkere look houdt.

 

De stalen modellen bestaan uit hoge kasten met twee deuren of zelfs een handig rolluik en dan zijn er de lagere kisten die ook ideaal zijn om als extra tafel te gebruiken voor als u een barbecue of tuin-party geeft! Ze hebben allemaal een aluminium deksel, of rolluik, en een stel gasveren in de deksel, zodat deze nooit zomaar dicht kan vallen. Er zit een geïntegreerd ventilatiesysteem in, zodat vervelende weerplekken in de kussens wordt voorkomen. In de deksel zit ook een solide cilinderslot met of zonder handige draaigreep, zodat elk opgeborgen tuinkussen veilig in de kist zit.

 

De houten kist voor uw tuinkussens is gemaakt van Scandinavisch vurenhout en is onderhoudsvrij, maar u mag hem natuurlijk in elke gewenste kleur beitsen die u maar wilt. Door de extra versteviging in de deksel kan u hem zelfs als extra bank gebruiken, handig voor als u een barbecue of tuinfeestje geeft! In deze mooie berging zitten ook gasveren in de deksel, waardoor hij nooit zomaar ineens dicht kan vallen. Om weerplekken in een tuinkussen te voorkomen zitten in deze kist ook ventilatieroosters.

 

Natuurlijk kan u in deze mooie boxen ook heel veel andere soorten items opbergen zoals: tuingereedschap, sportartikelen en kinderspeelgoed.

 

Kortom: De mooiste kist voor uw tuinkussens vind u bij ProPetto!