Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Tuinbox

Een mooi aangelegde maar vooral ook opgeruimde tuin, wie wilt dat nu niet? Door in uw tuin een box te plaatsen kan u alle spullen netjes opbergen, maar blijven ze toch binnen handbereik.

 

U kan in zo’n tuinbox verschillende dingen kwijt zoals: tuingereedschap, tuinkussens, sport of campingspullen en het speelgoed van de kinderen. Tuinboxen zijn niet alleen handig voor thuis, maar natuurlijk ook voor op de camping!

 

ProPetto heeft verschillenden modellen van staal gecombineerd met aluminium of gemaakt van Scandinavisch vurenhout. De stalen tuinboxen zijn verkrijgbaar als opbergkist of als een laag kastmodel, waar u zelfs 2 fietsen in kan stallen. Ze zijn in verschillende moderne kleuren te leveren en passen in iedere tuin en bij elk huis.

 

De houten tuinbox is gemaakt van Scandinavisch vurenhout, heeft een natuurlijke uitstraling en is onderhoudsvrij, maar uiteraard ook in elke gewenste kleur te beitsen. De lage tuinbox is zelfs te gebruiken als extra bank omdat hij de juiste hoogte heeft en iets schuin afloopt. U legt er gewoon een tuinstoelkussen op en de extra bank is klaar voor gebruik. Doordat hij schuin afloopt blijft er ook geen water op staan en om weerplekken te voorkomen zitten er in de meeste tuinboxen ook ventilatieroosters.

 

Wanneer u in uw tuin een box heeft staan, kan u niet alleen spullen erin opbergen maar er bijvoorbeeld ook de containers in zetten. ProPetto heeft containerbergingen in wederom een stalen of een houten versie, zo hoeven de containers nooit meer een doorn in het oog te zijn.

 

Kortom: Met in uw tuin een handige box van ProPetto zijn alle spullen en ongewenste containers netjes en mooi opgeborgen!