Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Tuinkist

Iedereen wilt de tuin lekker vrij van slingerende spullen, daarom kiest u voor een stalen of houten tuinkist. De tuinkisten van ProPetto zijn ideaal voor het opbergen van al uw spullen in en om het huis. Bijvoorbeeld de kussens van uw prachtige tuinstel of loungeset, die blijven dan niet alleen droog, maar ook mooi dankzij de ventilatieroosters, zo komen er geen weerplekken in. U kan er natuurlijk ook uw tuingereedschap in kwijt of het buitenspeelgoed van uw kinderen.

 

De stalen tuinkisten hebben een moderne, solide, maar toch elegante uitstraling en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo’n lage houten kist in uw tuin kan ook nog gebruikt worden als extra loungebank en de stalen, die wat hoger zijn, zelfs als tafel voor bijvoorbeeld een gezellige barbecue of tuin-party.

 

De houten modellen zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en deze kist voor in uw tuin heeft een zeer natuurlijke uitstraling, ze zijn onderhoudsvrij, maar u kan ze heel gemakkelijk in de gewenste kleur beitsen. De verschillende modellen hebben allemaal een stel gasveren, waardoor de deksel nooit zomaar kan dicht klappen.

 

Er zijn ook iets hogere houten tuinkisten waar een 3-vaksverdeling in zit, waar u alleen nog maar een vuilniszak in hoeft te doen om zo uw afval goed te kunnen scheiden, dit is onder andere heel handig op de camping of daar waar u de afvalcontainers niet bij de hand heeft. Op deze locaties is het ook handig om een tuinkist te hebben voor het opbergen van de gasflessen, daar heeft ProPetto ook een solide houten tuinkist voor.

 

Kortom: Wilt u in uw tuin een handige kist, dan moet u bij ProPetto zijn!