Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Opbergkist voor tuinkussens

ProPetto heeft voor u de mooiste opbergkisten voor tuinkussens in het assortiment! Zegt u nou zelf, een opbergkist voor tuinkussens kan iedereen wel gebruiken, want ze blijven mooi, droog, nemen in de garage geen ruimte meer in en de box staat heel erg mooi op uw terras!

 

In ons assortiment vindt u stalen en houten boxen, dus of u nu van modern of natuurlijk houdt, ProPetto heeft altijd de juiste look voor u. De stijlvolle, stalen opbergkisten voor tuinkussens hebben een aluminium deksel en eventueel ook twee deuren of een handig rolluik, waardoor u heel gemakkelijk spullen erin en eruit kan doen.

Ze zijn in diverse moderne kleuren verkrijgbaar zodat hij altijd match met het andere tuinmeubilair. De stalen boxen hebben een geïntegreerd ventilatiesysteem wat vervelende weerplekken in de kussens voorkomt.

 

De lagere modellen de HobbyBox en LoungeBox, zijn ook ideaal om als extra tafel te gebruiken, handig wanneer u een barbecue of tuin-party geeft! De hogere modellen HighBoard en StoreMax zijn ook ideaal voor het stallen van twee fietsen of één scooter, maar u kan er ook de barbecue, tuingereedschap, klapstoeltjes of kinderspeelgoed in kwijt!

 

Onze houten opbergkisten voor tuinkussens zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en onderhoudsvrij, maar uiteraard mag u de box in elke gewenste kleur beitsen. Er zitten natuurlijk ook ventilatieroosters in deze opbergkist, zodat uw tuinkussens droog en vrij van weerplekken blijven. De deksel loopt iets schuin af zodat er geen water op blijft staan, ook is hij door de extra verstevigde deksel ideaal om als extra bank te gebruiken, heel handig voor als u die barbecue-gasten in de tuin heeft!

 

Kortom: De beste en mooiste opbergkisten voor tuinkussens vindt u bij ProPetto!

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.