Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Opbergkist tuinkussens

Iedereen heeft tegenwoordig een mooie tuinset of loungehoek, maar daardoor ook een opbergkist voor al die tuinkussens nodig! ProPetto heeft hier diversen modellen voor, zowel in een strakke stalen of natuurlijke houten uitvoering.

 

Zo’n strakke opbergkist om de tuinkussens in op te bergen, is gemaakt van staal en heeft een aluminium deksel, hij is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. Ook zitten er gasveren in de deksel zodat hij makkelijk te openen en sluiten is en nooit zomaar dicht kan vallen. Buiten dat je een tuinkussen in deze opbergkist zou doen, kan u er ook allerlei andere spullen in opbergen zoals: klein tuingereedschap, een tuinslang, sportartikelen en het buitenspeelgoed van de kinderen.

 

U kan de HighBoard, de LoungeBox en de kleinere HobbyBox ook als extra tafel gebruiken voor als u een barbecue of tuinfeestje geeft. De HighBoard is door de handige deuren ook eventueel een mooie aanvulling op uw outdoor-keuken, omdat alles weersbestendig en ordelijk is opgeborgen. De handige plankenset en andere accessoires (optioneel), zorgen dat deze opbergkist voor buiten nog meer opbergruimte heeft voor u!

 

De houten bergkisten zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout dat onderhoudsvrij is, maar ook heel gemakkelijk in elke gewenste kleur te beitsen. Ook hier zitten gasveren in de deksel en deze is ook extra verstevigd zodat u hem zelfs als extra bank kan gebruiken. De deksel loopt wat schuin af zodat er nooit water op blijft staan en er zitten ook ventilatieroosters in, zodat een tuinkussen in deze opbergkist heel mooi blijft, zonder weerplekken.

 

Kortom: Voor de mooiste opbergkist voor uw tuinkussens, moet u bij ProPetto zijn!