Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Opbergkist buiten

Een opbergkist voor buiten is voor iedereen een welkom product en ProPetto heeft een scala aan mooie opberg-producten voor u! Of het nu voor de loungekussens is of de afvalcontainer, we hebben ze in solide staal of sereen hout.

 

De stalen boxen hebben een aluminium deksel met gasveren erin, zodat deze nooit zomaar dicht kan vallen en ook heel belangrijk: geïntrigeerde ventilatie, zodat bv kussens vrij blijven van weerplekken! Alle stalen boxen en kasten hebben een solide cilinderslot met of zonder handige draaigreep.

 

De HobbyBox en de StoreMax hebben zo’n draaigreep met cilinderslot en de StoreMax heeft een zeer apart uiterlijk door het halfronde, dubbele rolluik, zo kan u alleen de bovenkant openschuiven om even snel spullen erin en eruit te doen. Dit is ook ideaal wanneer u bv containers in de box heeft staan en u wat afval wilt deponeren. Containers passen in alle modellen met deur en de houten ombouw met wieltjes, die u er gewoon overheen rijdt.

 

De HighBoard en de StoreMax kan u bv ook heel goed buiten gebruiken als opbergkist en aanvulling op uw outdoor-keuken, want er zitten optioneel ook planchetten bij en stevige netten om in de deksel te bevestigen.

 

Uiteraard heeft ProPetto ook een houten opbergkist voor buiten, deze is gemaakt van Scandinavisch vurenhout en is onderhoudsvrij. U kan hem natuurlijk altijd in elke gewenste kleur beitsen, zodat hij nog beter bij het huis of uw tuinmeubilair past!

 

Kortom: Heeft u eenmaal buiten een mooie opbergkist, dan wilt u nooit anders meer, want alles is netjes opgeborgen en toch bij de hand!