Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Opbergbox loungekussens

Uiteraard wilt u de loungekussens van uw mooie loungeset in een mooie opbergbox opbergen zodat ze uit het zicht maar toch bij de hand zijn en goed droog blijven. ProPetto heeft diversen elegante modellen die een echte eyecatcher zullen zijn in uw tuin of op het terras! Ons assortiment bestaat uit stalen en uit houten modellen, dus voor iedere stijl en smaak een perfecte match.

 

Onze stalen opbergbox voor loungekussens zijn zeer solide en vooral een lust voor het oog door de strakke, maar toch elegante uitstraling. Deze opbergboxen zijn verkrijgbaar in diverse moderne, neutrale kleuren zodat hij in elke tuin en bij elk huis past. In de deksel zitten gasveren, zodat de deksel nooit zomaar dicht kan vallen, terwijl u de loungekussens in en uit de opbergbox doet.

 

Onze houten modellen zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en hebben daardoor een zeer natuurlijke uitstraling. Het hout is onderhoudsvrij, maar natuurlijk ook in elke gewenste kleur te beitsen. In de deksel zitten wederom gasveren om te voorkomen dat de klep zomaar ineens dicht valt, wanneer u de loungekussens uit de opbergbox pakt of er in opbergt.

 

Deze opbergbox is buiten het bergen van de loungekussens ook zeer geschikt om als bank te gebruiken, doordat de deksel extra is verstevigt en ook wat schuin af loopt. U legt er gewoon een kussen op en u heeft er een extra bank bij voor het gezin of de visite.

 

Uiteraard kan u genoeg andere spullen in deze opbergbox opbergen naast de loungekussens zoals: het tuingereedschap, plantenpotten, klapstoeltjes en het buitenspeelgoed van de kinderen.

 

Kortom: Wanneer u een  stijlvolle oplossing wilt voor het netjes en droog opbergen van uw loungekussens, dan bent u bij ProPetto aan het juiste adres!