Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Opbergbox kussens loungeset

U heeft een mooie loungeset en zoekt een elegante opbergbox om de kussens in op te bergen, dan bent u bij ProPetto aan het juiste adres! ProPetto heeft namelijk diverse modellen in het assortiment, van hout of van staal, dus voor ieder wat wils!

 

De stalen modellen zijn het populairst, want ze zien er geweldig uit en zullen een sieraad zijn op uw terras. Deze stalen opbergbox om de kussens van de loungeset droog en veilig in op te bergen, heeft een aluminium deksel en een zeer stijlvolle, moderne look. In de deksel zitten gasveren zodat hij nooit zomaar ineens dicht kan vallen wanneer in de kist moet zijn. Hij heeft ook een geïntrigeerd ventilatiesysteem om vervelende weerplekken in uw kussens te voorkomen. De boxen zijn in diverse moderne kleuren te verkrijgen, zodat ze perfect matchen bij het andere tuinmeubilair op uw terras.

 

Dan heeft u nog de keuze uit een kast of een kist, de kast heeft twee deuren of een 2-delig rolluik wat heel handig is voor als u grotere spullen erin of eruit wilt doen en de lagere kisten zijn ideaal om als extra tafel voor bv een barbecue of tuin-party te gebruiken!

 

De houten modellen zijn populair om hun natuurlijke look en zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Dit hout is onderhoudsvrij, maar uiteraard kan u hem in elke denkbare kleur beitsen die u maar wilt! Een opbergbox waar u de kussens van de loungeset in bewaard, moet ook goed ventileren om weerplekken te voorkomen en met behulp van de ventilatieroosters in de box kan dit ook. U kan zelfs uw loungeset uitbreiden met deze opbergbox voor de kussens, omdat hij ook als bank te gebruiken is door de extra verstevigde deksel, die iets schuin afloopt voor een goede afwatering!

 

Kortom: De perfecte opbergbox voor de kussens van uw loungeset vindt u zeker bij ProPetto!