Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Ombouw afvalcontainer

Zoekt u een mooie, solide ombouw voor uw afvalcontainer, dan moet u bij ProPetto zijn! ProPetto heeft diverse modellen, gemaakt van hout of staal, voor ieder wat wils.

 

De stalen modellen hebben een aluminium deksel en eventueel ook 2 deuren aan de voorkant of een rolluik. Ons pronkstuk de HighBoard is een prachtige ombouw, waar u graag naar toe zal lopen om uw afval in de container te deponeren. Het andere model, de StoreMax heeft een twee rolluiken, waardoor je bij deze ombouw alleen de bovenste open hoeft te schuiven om uw afval te deponeren in de container. Het zijn een echte eyecatchers op uw terras of in uw tuin en ze zijn verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren.

 

Het houten model is gemaakt van Scandinavisch vurenhout en onderhoudsvrij, maar natuurlijk in elke gewenste kleur te beitsen. Er zijn 3 modellen om uit te kiezen: de containerbox is een ombouw op wieltjes die u over de afvalcontainer heen rijdt, dan is er de containerkast, die heeft een deur aan de voorkant en er is een dubbele containerkast die te koppelen is aan een enkele, zodat u drie containers kan bergen.

 

Alle modellen hebben bovenop een klep waar u de deksel van de kliko aan vast maakt en optioneel kunnen ze geleverd worden met een gasveer in de deksel, zodat deze nooit zomaar dicht zal vallen. U hoeft, als u met volle handen staat, alleen maar een duwtje met uw elleboog onder tegen de deksel te geven en hij opent verder vanzelf.

 

Kortom: Voor de mooiste ombouw om uw container, moet u bij ProPetto zijn!