Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Metalen tuinkast

U zoekt een elegante metalen tuinkast voor het opbergen van uw spullen, omdat deze niet alleen onderhoudsvrij zijn, maar er ook modern uitzien. Bij ProPetto vindt u een breed assortiment aan stalen opbergboxen die een echte eyecatcher zijn in uw tuin of op het terras!

 

Een mooie, elegante tuinkast van metaal is bijvoorbeeld de HighBoard, deze box heeft twee deuren wat het in en uitladen van spullen nog gemakkelijker maakt. U kan in deze kast zelfs twee fietsen of één scooter stallen, maar natuurlijk ook kleinere items zoals: de barbecue, tuingereedschap, de tuinslanghaspel, sportartikelen, klapstoeltjes, loungekussens of het speelgoed van de kinderen. Hij is ook ideaal als aanvulling op uw outdoor-keuken, omdat alles netjes en droog is opgeborgen, en toch altijd bij de hand!

 

Een ander mooi voorbeeld van een metalen tuinkast is de LoungeBox, deze box heeft een tijdloze uitstraling en past eigenlijk in iedere tuin en bij ieder huis! Nog een leuk voorbeeld is de HobbyBox, omdat hij een speels lijnenspel heeft, alsof er houten latten tegenaan zitten, ook heeft deze box een mooie draaigreep met solide cilinderslot erin.

 

Alle boxen hebben een aluminium deksel met gasveren, zodat hij nooit ineens dicht kan vallen. De multifunctionele boxen hebben ook een geïntegreerd ventilatiesysteem voor het mooi en droog houden van uw spullen. Ze zijn in diverse moderne kleuren verkrijgbaar zodat ze altijd goed zullen matchen met het andere tuinmeubilair.

 

Naast een elegante tuinkast van metaal heeft ProPetto ook nog tuinkasten gemaakt van Scandinavisch vurenhout voor een meer natuurlijkere look. Kortom: Zoekt u een tuinkast van metaal of wellicht van hout, kijk dan op onze site!