Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Loungekussens opbergen

U wilt zo droog en veilig mogelijk uw loungekussens opbergen en het mag er natuurlijk ook heel mooi uitzien, dan heeft ProPetto de juiste oplossing voor u!

 

Strakke, moderne stalen opbergboxen die een echte eyecatcher zullen zijn op uw terras of in uw tuin. Deze boxen hebben een stevige aluminium deksel met gasveren erin, waardoor hij nooit ineens dicht kan vallen. Ze zijn allemaal uniek qua vormgeving en in diverse moderne en tijdloze kleuren leverbaar.

 

Wanneer u loungekussens gaat opbergen dan moeten ze goed droog en geventileerd blijven, dankzij een geïntrigeerd ventilatiesysteem kan dit. Ook hebben ze allemaal een solide cilinderslot met of zonder handige draaigreep en sommige hebben zelfs twee deuren of een handig rolluik.

 

Het opbergen van uw loungekussens kan ook in een houten model voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin. Deze zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en onderhoudsvrij, maar u kan hem uiteraard altijd nog in een gewenste kleur beitsen. Ook in het houten model zitten gasveren en de deksel is extra verstevigt waardoor u hem ook als extra bank in gebruik kan nemen. U legt er gewoon een tuinkussen bovenop en u heeft tijdens een barbecue of tuin-party extra comfortabele zitplaatsen erbij!

 

Natuurlijk kan u hem niet alleen gebruiken voor het opbergen van uw loungekussens, maar je kan er zoveel meer in doen zoals: klein tuingereedschap of bloempotten, de tuinslang, kinderspeelgoed en sportartikelen. In deze houten opbergkist zitten ventilatieroosters zodat uw loungekussens droog blijven en vrij van weerplekken. De deksel loopt een beetje schuin af, waardoor er sowieso geen regenwater op kan blijven liggen. Kortom: De beste oplossing voor het opbergen van uw loungekussens, vind u bij ProPetto!

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.