Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Kussenkist

Zoekt u een mooie en elegante kussenkist waar u alle kussens van uw mooie lounge of tuinset netjes en droog in kan opbergen, dan heeft ProPetto verschillende modellen die een echte eyecatcher op uw terras zullen zijn!

 

De stalen modellen hebben een aluminium deksel of rolluik en zijn zeer geschikte kussenkisten en hebben een zeer strakke en elegante uitstraling. Ze zijn in diverse, rustieke kleuren verkrijgbaar en hebben, om weerplekken in een kussen te voorkomen zit er een ventilatiesysteem in de kist.

 

De houten kussenkist heeft een zeer natuurlijke uitstraling en is gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Dit hout is onderhoudsvrij, maar uiteraard kan u hem ook gemakkelijk in iedere gewenste kleur beitsen.

 

Door de extra versteviging in de deksel is hij zelfs als extra bank te gebruiken, u legt er gewoon een tuinkussen op en klaar, heel handig voor als u een barbecue of tuin-party geeft! In de deksel zitten gasveren waardoor u gemakkelijk een kussen in de kist kan leggen, zonder dat de deksel ineens weer dichtklapt. In de houten kussenkisten zitten ventilatieroosters om weerplekken in uw mooie kussens te voorkomen.

 

Uiteraard kan u in deze kussenkisten niet alleen kussens kwijt, maar bv ook tuingereedschap, een tuinslang, sportattributen, het buitenspeelgoed van de kinderen, noem maar op. Al uw spullen zijn droog en netjes opgeborgen, maar u heeft ze toch altijd bij de hand! Kortom: wanneer u een mooie kussenkist zoekt voor in uw tuin, om bijvoorbeeld de loungekussens netjes en droog in op te bergen, dan bent u bij ProPetto aan het juiste adres!