Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Kussenkist tuin

Iedereen kan er wel eentje gebruiken; een handige kussenkist in de tuin! ProPetto heeft een breed scala aan mooie, solide kussenkisten voor in uw tuin, zodat u de mooie tuin en/of loungekussens op een elegante manier netjes en droog kan opbergen.

 

Wilt u in uw tuin een moderne stalen kussenkist, dan heeft u de keuze uit een laag of hoog model. De lage modellen hebben een aluminium deksel en de ideale hoogte om bijvoorbeeld ook als extra tafel te gebruiken. De box heeft een geïntegreerd ventilatiesysteem om weerplekken in de kussens te voorkomen.

 

De hogere modellen hebben een deksel, maar ook twee deuren of zelfs een handig 2-delig rolluik. Door de deuren en het rolluik, kan u heel gemakkelijk bij de spullen die u hierin opbergt. Deze kussenkist in uw tuin kan voor veel meer doeleinden gebruikt worden; het stallen van twee volwassen fietsen of zelfs één scooter, de barbecue erin opbergen of u gebruikt hem als aanvulling op uw outdoor-keuken, want als optie zijn er ook nog verschillende planchetten! In de deksel kan u nog een stevig net bevestigen voor de kleinere spullen en er zit ook een solide cilinderslot op, zodat al uw spullen veilig zijn.

 

Wilt u in uw tuin een kussenkist van hout met een natuurlijke uitstraling, dan heeft ProPetto ook verschillende modellen voor u! De houten boxen zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en onderhoudsvrij, maar u kan hem natuurlijk altijd nog in een mooie kleur beitsen. Het lage model heeft een iets schuin aflopende deksel met extra versteviging aan de binnenkant, waardoor hij zelfs als extra bank is te gebruiken! Kortom: Wilt u in uw tuin een mooie, solide kussenkist, kijk dan snel verder op onze website!