Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Kussenkist buiten

ProPetto heeft voor u de perfecte kussenkist voor buiten, van staal of van hout, want iedereen kan buiten wel een mooie kussenkist gebruiken! U wilt natuurlijk de mooie loungekussens zo droog en veilig mogelijk opbergen, maar het oog wilt uiteraard ook wat. In de stalen opbergboxen blijven uw kussens super mooi en worden weerplekken voorkomen, dankzij het geïntrigeerde ventilatiesysteem of de ventilatieroosters.

 

Er is keuze genoeg wat betreft de stalen boxen, er zijn lage kisten en hogere kasten met deuren of rolluik.

 

De HighBoard is zo’n mooie kast met aluminium deksel en twee deuren, waardoor u nog gemakkelijker spullen erin en eruit kan doen. De StoreMax heeft een handig dubbel rolluik, hierdoor kan u ook alleen de bovenkant openen om snel iets eruit te pakken. De HobbyBox heeft een speelse belijning en heeft de perfecte hoogte om ook nog als extra tafel te fungeren, ideaal voor wanneer u een barbecue of tuin-party geeft! De LoungeBox is perfect als kussenkist voor buiten en is extra elegant door de mooie afgeronde hoeken.

 

Alle boxen hebben gasveren in de deksel zodat deze nooit plotseling dicht kan vallen wanneer u de kist of kast gebruikt. Ze zijn in diverse moderne kleuren te verkrijgen, zodat hij altijd bij uw huis of tuininterieur past! Zoekt u voor buiten een kussenkist met een meer natuurlijk uitstraling, dan heeft ProPetto ook nog houten opbergboxen. Ze zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout dat onderhoudsvrij is, maar natuurlijk kan u hem in elke gewenste kleur beitsen. Deze kist heeft een deksel die ook nog extra is verstevigt, waardoor u hem zelfs als extra loungebank kan gebruiken! Kortom: De mooiste kussenkist voor buiten koopt u bij ProPetto!