Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Kussenbox waterdicht

De waterdichte kussenbox van ProPetto is er in verschillende, elegante uitvoeringen. De stalen versie is gecombineerd met een aluminium deksel en past bij elk huis en in iedere tuin, door de moderne en elegante uitstraling. Ze zijn in diverse neutrale kleuren verkrijgbaar en deze kussenbox is niet alleen waterdicht, maar heeft ook een zeer solide cilinderslot met of zonder draaiknop.

 

Wanneer u een barbecue of tuinfeestje geeft kan u ze zelfs als extra tafel gebruiken of als aanvulling op de outdoor-keuken, want alles is netjes en geordend opgeborgen. U kan behalve kussens natuurlijk ook andere spullen in deze waterdichte kussenbox opbergen zoals: tuingereedschap, sport en campingspullen en het speelgoed van de kinderen.

 

De HighBoard is zelfs te gebruiken als fietsenstalling voor twee volwassen fietsen! Door de handige deuren in de HighBoard kan u gemakkelijk bij de spullen en er ook grotere items in opbergen zoals: de barbecue, de tuinslang-haspel,  klapstoeltjes en buitenspeelgoed.

 

De houten kussenbox is ook waterdicht en heeft ventilatieroosters om vervelende weerplekken in uw mooie kussens te voorkomen. Ze zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en hebben daarom een zeer natuurlijke uitstraling. Deze boxen zijn dan ook onderhoudsvrij, maar u kan ze uiteraard in elke gewenste kleur beitsen. Doordat de deksel extra verstevigd is en hij iets schuin afloopt, is hij ook ideaal te gebruiken als extra bank; u legt er voor wat meer comfort gewoon een tuinstoelkussen op en hij is klaar voor gebruik!

 

Kortom: Zoekt u een waterdichte kussenbox die er ook nog eens mooi uitziet, dan is ProPetto de aangewezen partij.