Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Kussen opbergbox

U zoekt een mooie opbergbox voor de kussens van uw tuinset of loungehoek, dan is ProPetto de aangewezen partij! Haast iedereen kent dit probleem en gelukkig zijn er diverse modellen beschikbaar bij ons. Wanneer u naar een strakke, moderne, maar toch elegante uitstraling zoekt, dan is de stalen versie zoals de HighBoard, LoungeBox of de HobbyBox het juiste model.

 

Deze opbergboxen zijn gemaakt van staal met een aluminium deksel inclusief gasveren, zodat alles soepel open en dicht gaat. Een kussen zal in deze opbergbox geen last krijgen van weerplekken dankzij het geïntegreerde ventilatiesysteem. De stalen modellen zijn ook zeer geschikt om te gebruiken als bijzettafel voor als u een tuinfeestje of barbecue geeft.

 

Bij de houten opbergbox voor uw kussens zitten ronde ventilatieroosters bovenin de zijpanelen, zodat ook hier de kussens niet alleen droog maar ook zo mooi mogelijk blijven. Deze houten box heeft ook een stel gasveren zodat het openen en sluiten heel gemakkelijk gaat. Niet alleen een kussen kan u in deze multifunctionele opbergbox kwijt, maar ook allerlei ander spullen zoals: klein tuingereedschap, de tuinslang, sportartikelen en het buitenspeelgoed van de kinderen, zo heeft u toch altijd alles bij de hand!

 

De houten versie is wat lager en kan ook heel goed als extra zitplaats en/of loungebank dienen, want de deksel is van binnen extra verstevigd en u legt er voor wat meer comfort gewoon een kussen van een tuinstoel of loungebank op. Kortom: U moet een opbergbox van ProPetto hebben wanneer u uw kussens of andere spullen graag netjes en mooi opgeborgen wilt zien.