Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Klikokast

Niet langer hoeven uw containers een doorn in het oog te zijn, want ProPetto heeft de mooiste en handigste klikokasten die er zijn! De keuze bestaat uit een strakke stalen kast met een aluminium deksel of rolluik zoals de HighBoard en de StoreMax. Een klikokast zoals de HighBoard is zeer handig door de grote deuren aan de voorkant, waardoor u de containers er heel makkelijk in en uit rijdt.

 

In de deksel zitten gasveren waardoor deze nooit zomaar dicht kan vallen en u maakt de kliko-deksel hier gewoon aan vast, zodat hij vanzelf mee open gaat. De HighBoard is niet alleen geschikt voor containers, maar u kan er natuurlijk ook andere grote spullen in kwijt zoals b.v. de barbecue, grasmaaier, tuinslanghaspel, klapstoeltjes, het buitenspeelgoed van de kinderen en zelfs twee volwassen fietsen! Hij is ook zeer geschikt als aanvulling op uw outdoor-keuken omdat alles geordend en veilig opgeborgen zit, door het solide cilinderslot op de deksel.

 

Een klikokast zoals de StoreMax heeft een apart design door het rolluik en u hoeft alleen de bovenkant open te schuiven om afval te kunnen deponeren. Wanneer u de containers eruit wilt rijden, opent u het gehele rolluik aan de voorkant. Ook hier kan u allerlei andere grote spullen in kwijt zoals twee volwassen fietsen, uw scooter, de wandelwagen, sport-attributen en de loungekussens. ProPetto heeft ook klikokasten gemaakt van Scandinavisch vurenhout die onderhoudsvrij zijn, maar natuurlijk in elke gewenste kleur te beitsen.

 

De keuze bestaat uit een klikobox die u heel handig over de container heen rijdt dankzij de wieltjes die eronder zitten. Voor meer comfort kiest u een klikokast waardoor u door de kastdeur de kliko er handig in en uit kan rijden. Wanneer u meerdere klikokasten nodig heeft, kan u ook voor de dubbele versie kiezen en deze bv weer combineren met een enkele klikokast. Kortom: Voor een mooie containerberging moet u bij ProPetto zijn!