Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Kist voor tuinkussens

Voor de mooiste kisten voor uw tuinkussens moet u bij ProPetto zijn! ProPetto heeft modellen van staal en van hout, dus voor ieder wat wils! Onze stalen modellen hebben een aluminium deksel en eventueel twee deuren, ze zijn in diverse moderne kleuren te leveren.

 

Het model de HighBoard is bijvoorbeeld een kist geschikt voor tuinkussens, maar ook eventuele andere grotere spullen zoals: een tuinset, klapstoeltjes, de barbecue, een tuinslanghaspel en u kan er zelfs 2 volwassen fietsen of één scooter in kwijt! Door de twee deuren kan u vrij makkelijk alle voorwerpen in en uit de kist doen of halen, in de deksel zitten handige gasveren, zodat deze nooit zomaar dicht kan vallen. Deze box is een echte eyecatcher in uw tuin of op uw terras, die door de moderne vormgeving bij iedere stijl past.

 

De StoreMax heeft een exclusief ontwerp door de halfronde bovenkant en het speelse, soepel lopende handige rolluik. Dit is ook weer niet alleen een kist voor tuinkussens , maar u kan hier ook grotere spullen, twee fietsen, een scooter of zelfs uw afvalcontainers in opbergen. ProPetto heeft ook houten kisten voor tuinkussens, ze zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en onderhoudsvrij, maar in elke gewenste kleur te beitsen. In de deksel zitten handige gasveren, zodat u heel gemakkelijk de kussens in en uit de kist kan doen.

 

U kan deze lage kist voor de tuinkussens, ook nog als extra bank gebruiken doordat de deksel extra verstevigt is en iets schuin afloopt. Natuurlijk kan u in deze kisten voor tuinkussens ook nog allerlei andere spullen opbergen. Kortom: ProPetto heeft de mooiste opbergboxen voor uw tuinkussens en vele andere spullen!

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven op deze website. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.