Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Gasflessenopslag

Hoe berg je die lelijke gasflessen nu veilig en netjes op? ProPetto heeft een zeer solide houten model voor u die dit probleem feilloos oplost! U kan een gasflessenopslag overal gebruiken zoals thuis, maar ook op de camping, bij het vakantiehuisje en bij de vereniging of clubhuis. Iedereen kan eigenlijk dus wel een goede gasflesopslag gebruiken, want ze staan dan ook gelijk heel stabiel en kinderen kunnen er ook niet meer bij.

 

De gasflessenopslag is gemaakt van Scandinavisch vurenhout en dit hout is ook nog onderhoudsvrij, maar u kan natuurlijk de gasflesopslag in elke gewenste kleur beitsen, zodat deze perfect opgaat in z’n omgeving of mooi match met het andere tuinmeubilair. De deksel is regenwaterdicht en gemaakt van betonplex, net zoals de bodem voor extra stevigheid, en hij heeft een solide aluminium rand. Er zitten maar liefst vier ventilatieroosters in de gasflesopslag; bovenin de zijpanelen en twee in de bodem voor een perfecte ventilatie.

 

Er passen twee gasflessen in die naast elkaar staan en uiteraard kan u deze gasflessenopslag ook altijd nog gebruiken om andere spullen in op te bergen zoals: sportartikelen, campingspullen, duikspullen noem het maar op. Kortom: Zoekt u de perfecte manier om uw gasflessen veilig en netjes op te bergen, dan moet u de LG2-R van ProPetto hebben!