Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Gasflessen opslag

U zoekt een opslag voor uw gasflessen, maar hij uiteraard moet wel degelijk, veilig en toch ook mooi zijn. ProPetto heeft voor u de perfecte oplossing om uw gasflessen in opslag te doen: de LG2-R. U kan een opslag voor gasflessen overal gebruiken zoals thuis, maar ook bij het vakantiehuisje en de vereniging of clubhuis en natuurlijk voor op de camping.

 

Haast iedereen zoekt eigenlijk voor de gasflessen een goede opslag waar ze dan stevig en veilig in kunnen staan zodat kinderen er ook niet bij kunnen komen! Deze houten berging is gemaakt van Scandinavisch vurenhout, de deksel en de bodem zijn extra stevig omdat ze van betonplex zijn gemaakt. In de deksel zit een stevige ketting zodat hij goed open blijft staan en de klep niet helemaal naar achteren openklapt, de rand is van stevig aluminium wat hem een robuust uiterlijk geeft.

 

Deze opslag voor gasflessen heeft bovenin de zijpanelen twee ventilatieroosters en zo ook twee in de bodem voor een perfecte ventilatie. Het vurenhout van de box is onderhoudsvrij, maar natuurlijk kan u hem in elke kleur beitsen die u maar wilt! Uiteraard kan u naast gasflessen ook andere spullen in deze opslag opbergen zoals: duikspullen, sportartikelen, tuingereedschap, eigenlijk alles wat je maar kan bedenken zolang het er maar in past! Kortom: Voor een solide en degelijke berging voor uw gasflessen, moet u de LG2-R van ProPetto hebben!