Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Containerkast

Tegenwoordig heeft elk huishouden maar liefst drie containers en natuurlijk zijn die een doorn in het oog, maar dat hoeft niet zo te zijn! ProPetto heeft een groot assortiment aan kasten voor de container die u daarmee op een mooie manier uit het zicht neemt. De stalen modellen hebben een aluminium deksel en twee deuren, of een aluminium rolluik dat uit twee delen bestaat zodat u alleen de bovenkant hoeft te openen voor het deponeren van afval.

 

Bij de StoreMax rijdt u een container heel gemakkelijk in en uit de kast wanneer u het gehele rolluik naar achteren schuift, zoals bij een archiefkast. De StoreMax ziet er modern en ongewoon uit door de halfronde bovenkant en de speelse belijning van het rolluik. U kan, behalve een container, in deze kast zelfs 2 volwassen fietsen of een scooter stallen, maar natuurlijk ook andere grote spullen zoals de barbecue, grasmaaier,  een tuinslanghaspel, klapstoeltjes en een wandelwagen.

 

De containerkast HighBoard ziet er strak en modern uit, waardoor hij in elke tuin en bij elk huis past. Bij de HighBoard opent u gewoon de deuren en u rijdt heel gemakkelijk de containers in of uit de containerbox. Wanneer u alleen afval in de container wilt deponeren, hoeft u alleen maar de deksel van de kast te openen en doordat u de klikoklep aan de deksel heeft vastgemaakt gaat deze vanzelf mee open. Ook heel handig wanneer u met volle handen staat, u geeft dan simpelweg een duwtje met uw elleboog tegen de deksel en hij gaat vanzelf verder open. De houten container kasten hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout dat onderhoudsvrij is, maar natuurlijk in elke gewenste kleur te beitsen.

 

Er zijn drie modellen waaronder de containerbox, dit is een behuizing die u over de kliko heen rijdt. Dan is er de containerkast, deze heeft één of twee deuren waardoor u gemakkelijk de kliko’s erin en eruit kan rijden. Deze container kasten zijn ook goed te combineren, bijvoorbeeld één dubbele kast met één enkele kast verbind u met een verbindingsframe en u heeft dan de nodige ruimte voor alle drie de containers gecreëerd. Kortom: Containerkast nodig, kijk op de ProPetto-site!