Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Containerberging

U bent op zoek naar een mooie containerberging, want die kliko’s wilt u maar wat graag uit het zicht. ProPetto heeft hele mooie containerbergingen hiervoor en u heeft de keuze tussen een stalen of een houten model.

 

De stalen berging voor de container de HighBoard, heeft een aluminium deksel waarin ook gasveren zitten, zodat deze nooit zomaar dicht kan vallen. U hoeft alleen de deksel te openen om afval te deponeren en u opent de deuren wanneer u een container in en uit de berging wilt rijden. Deze stalen containerberging is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren, waardoor hij een highlight is op elk terras!

 

ProPetto heeft ook houten containerbergingen die gemaakt zijn van Scandinavisch vurenhout en daardoor een hele natuurlijke uitstraling hebben. Het vurenhout is onderhoudsvrij , maar kan natuurlijk door uzelf in een kleur naar uw keuze gebeitst worden. De containerbox is een ombouw die u over de kliko heen rijdt door middel van de kleine wieltjes aan de onderkant. De containerkast is een ombouw met een deur aan de voorkant, zodat u de kliko gemakkelijk erin en eruit kan rijden.

 

Er is ook een dubbele versie van de containerkast, die door middel van een frame ook weer te koppelen is aan een enkele containerberging, zodat u plaats heeft voor drie kliko’s naast elkaar. Alle modellen hebben bovenop een klep die optioneel te leveren is met gasveren, zodat hij nooit zomaar dicht zal vallen, ook handig voor als u met volle handen staat! Kortom: Voor een mooie berging waarin u elke container  kwijt kan, moet u bij ProPetto zijn!