Stalen opbergbox

Multifunctionele design-boxen die afsluitbare zijn en zeer solide!

Houten opbergbox

Handige, houten kisten &  kasten die iedereen wel kan gebruiken!

Containerbergingen

Mooie manier om uw lelijke containers uit het zicht te halen!

Buitenkast

Zoekt u de ideale kist voor buiten in uw tuin, die er ook nog eens elegant uitziet? ProPetto heeft diverse modellen met een strakke, elegante uitstraling, die in elke tuin en bij elk huis passen! Deze buitenkast is gemaakt van staal met een aluminium deksel inclusief gasveren zodat alles soepel open en dicht gaat en hij nooit zomaar dicht kan klappen.

 

In een buitenkast zoals de HighBoard met deuren en deksel, kan u zelfs twee volwassen fietsen stallen, met of zonder handig fietsenrek en ook een scooter! Zo staan de fietsen of scooter lekker droog en veilig, want er zit een degelijk cilinderslot op. ProPetto levert buitenkasten in verschillende modellen, zodat ze voor iedere toepassing geschikt zijn en op elk terras of in elke tuin passen.

 

U kan in alle buitenkasten heel veel verschillende spullen opbergen zoals bijvoorbeeld tuingereedschap, de tuinkussens, een grasmaaier, de barbecue en het speelgoed van de kinderen. De HighBoard en de LoungeBox hebben de perfecte hoogte om als extra tafel te gebruiken bij een tuinparty of een feestje binnen, de HobbyBox kan u als (salon)tafel bij de loungeset gebruiken.

 

Natuurlijk heeft ProPetto ook mooie buitenkasten van hout, deze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn onderhoudsvrij. Onder de houten modellen zit ook een containerberging, ideaal voor het verbergen van die lelijke kliko’s. U kan een enkel model met een dubbel model combineren dankzij een speciaal frame, zodat u in totaal drie containers kan bergen. Kortom: wanneer u voor buiten een elegante kist of kast zoekt voor het opbergen van uw spullen of containers, dan heeft u bij ProPetto alle keuze!